Акція «16 днів проти насилля в ЗДО

2018-12-06

/Files/images/акція.jpg

Караванський ЗДО прийняв участь у щорічній всеукраїнській акції "16 днів без насилля".

Завідуюча – Морук М.О. провела з педагогічними працівниками годину спілкування на тему: «Діти в соціумі та їх безпека». Ця тема є досить актуальною на даний час, адже у сучасному світі діти не захиченні від оточуючого середовища та небезпек, які не можна наперед передбачити, .сучасне суспільство для дитини – це постійні несподіванки та стреси. Захистити її від можливих несподіванок і навчити взаємодіяти з довкіллям - одне з провідних завдань педагога.

Під час акції в нашому закладі виконані всі заплановані заходи:

· поповнено тематичні полички в методкабінеті: «Протидія насильству NonStop» новими буклетами, які були виготовлені в рамках акції на тему: «Права дитини», «Ні – виховній агресії в родині». . Буклети були розповсюджені в групах і з ними могли ознайомитися батьки вихованців.

· у всіх вікових групах вихователі провели бесіди на тему: « Чи знаєш ти свої права ? », варто зазначити, що діти були активними учасниками бесід та показали гарні знання: вони називали не лише свої права, а й обов’язки.

· у групах пройшли виставки малюнків «Ні - насильству в сім’ї», Вихованці разом з батьками зображували щасливі родини – де нема насилля та сліз.

Головною метою заходів, що відбулися в ЗДО є виконання Конвенції ООН про права дитини та ст.27 Конституції України.

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.